Κούγιας: "Εχω γίνει στόχος bullying – Ο Λαζόπουλος με έλεγε κοντό" (video)

0Για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από σατυρική εκπομπή μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Κούγιας.

«Εγώ έχω γίνει στόχος bullying. Επί χρόνια, χωρίς κανέναν λόγο, κατάλαβε κανείς γιατί σε κάθε του εκπομπή ο Λαζόπουλος μου επιτίθεται; Με έλεγε κοντό ενώ είμαι 1.78. Με παρουσίαζε με άλλους φακούς ενώ είμαι διαφορετικός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κούγιας: "Εχω γίνει στόχος bullying – Ο Λαζόπουλος με έλεγε κοντό" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator