Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

0


Μεγάλος ο Ανδρέας. Μεγάλος απατεώνας. Δεν υπάρχει δεύτερος στο είδος του. Επιστήμονας ο άνθρωπος. Στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδος είναι ο πρώτος που έπαιξε μπάλλα με το Σύνθημα. Με την τακτική της συνθηματολογίας. Γνήσια χουλιγκανική τακτική. Γηπεδική. Σα να είχε ανατραφεί σε ποδοσφαιρική Θύρα οπαδικής μαστούρας.

Ο ίδιος ο Ανδρέας δεν πίστευε τίποτα, ούτε και φιλοδοξούσε να δημιουργήσει κάτι. Ένα πράμα μονάχα ήταν το κίνητρό του. Η εξουσία. Μεθούσε, εκστασιαζόταν με τα προσωπικά του ρεσιτάλ, εντελώς θεατρικά, όταν επικοινωνούσε με τον πολτό. Τον λαό, όπως έλεγε.

Του άρεσε το σεξ, ξενοπηδούσε, όμως ο απόλυτος οργασμός για τον Παπανδρέου γεννιότανε όταν είχε τους χαχόλους μπροστά του, χασισωμένους με την ελπίδα της “Αλλαγής” παραμύθι φούρναρης κι αυτός από το μπαλκόνι επάνω αμολούσε τις σουξέ παπαριές του. Και οι άλλοι από κάτω “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”. “Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”. “Αντρέα, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα”.

Εξαιρετικά αφιερωμένο από τον αποδυτηριάκια με την ευκαιρία της επετείου των 40 χρόνων από την ίδρυση του μαγαζιού του Ανδρέα Παπανδρέου, σα σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου, το 1974. Δεν θα μείνουμε σ' αυτό. Ο Ανδρέας ήταν ανεξάντλητος, ένας χαρισματικός και γοητευτικός λαοπλάνος, που δεν κλείνεται σε λίγες αράδες.

http://www.apodytiriakias.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator