ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΟ... στην Αργυρούπολη - Φωταγωγήθηκε η Αθήνα και... η Καμπάλα !!!

0


Τι κι αν ο Ολυμπιακός πέρασε με μεγαλειώδη τρόπο από το Έμιρεϊτς του Λονδίνου αναγκάζοντας την Άρσεναλ να κάνει μια βαθιά υπόκλιση και να φύγει με το κεφάλι χαμηλά από τον αγωνιστικό χώρο χάνοντας με 3-2;

Η τεράστια επιτυχία του Θρύλου δεν πιάνει... μία μπροστά στον θρίαμβο του Παναθηναϊκού που ήρθε λίγες ώρες αργότερα από το ματς στο Λονδίνο. Οι πράσινοι με απίστευτη μπάλα την οποία ζήλεψε ο κατάσκοπος της Καμπάλα που έβλεπε την αναμέτρηση, επικράτησε της Αργυρούπολης με 9-0.

Το αποτέλεσμα αυτό και τα στιγμιότυπα κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δίκτυα όπως το BBC, το Skysports, το TF1, το ESPN America, το FOX, η RAI και το TVE διέκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν εκτάκτως τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, μετά από αυτό το επίτευγμα των πρασίνων του Γιάννη Αναστασίου, πού να βρει κουράγιο ένας Ολυμπιακός να πανηγυρίσει τη νίκη επί μιας κάποιας... Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Στην ιστορική αυτή νίκη του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκαν και έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στο πάνθεον των πρασίνων, οι: Αναγνωστόπουλος, Τζανουλίνος, Σάντσεθ (46’ Στάικος), Ευαγγέλου, Χουχούμης (46’ Μαυρομμάτης), Μέντες, Λουντ, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ., Κλωναρίδης (46‘ Νιούμαν), Λάμπρου.

Εμείς ως περήφανοι Ολυμπιακοί, συγχαίρουμε τον Παναθηναϊκό που εκπροωπεί τη χώρα μας στο εξωτερικό (σ.σ. εκτός κέντρου Αθήνας εννοούμε) και δοξάζει τα χρώματα της γαλανόλευκης. Μπράβο, άξιοι...

http://www.redgoal.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΟ... στην Αργυρούπολη - Φωταγωγήθηκε η Αθήνα και... η Καμπάλα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator