Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΩ, παρά τις «ορδές» των προσφύγων!

0


 
Παρά το πρόβλημα των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών που αντιμετώπισε η Κως το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως αυτό δεν την επηρρέασε καθόλου στις σημερινές εκλογές,  αφού δίνει ενα αρκετά μεγάλο ποσοστό στον ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν είναι το τελικό αλλά είναι αρκετό για να βγάλει κανείς τα πρώτα του συμπεράσματα.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΩ, παρά τις «ορδές» των προσφύγων!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator