Δωδεκάνησα και Λέσβος ψήφισαν Τασία, διαμαρτυρία πλέον καμία

0


Του Στρατή Μαζίδη

Επειδή δεν υπήρχε κανένα πολιτικό διακύβευμα ως προς το ποιος θα επικρατήσει στις εκλογές καθώς είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΝΔ θα εφάρμοζαν το μνημόνιο, είχα μεγάλο ενδιαφέρον να δω τι θα ψηφίσουν τα Δωδεκάνησα και η Λέσβος.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει καθαρή νίκη στα Δωδεκάνησα με 34,31% έναντι 28,24% της ΝΔ ενώ στη Λέσβο υπολείπεται κατά ελάχιστες ψήφους με 28,35% έναντι 28,74%.

Η Λέσβος, η Κως, η Σάμος και άλλα νησιά υποφέρουν χρόνια από την άφιξη των παρανόμων μεταναστών. Κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση και με την Τασία Χριστοδουλοπούλου στο τιμόνι του αντίστοιχου υπουργείου η κατάσταση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Είδαμε και ορισμένοι έζησαν, πρωτόγνωρες σκηνές χάους και καταστροφής. Επεισόδια, ξύλο, μέχρι και συνθήματα ισλαμιστικά σε ξωκκλήσια.

Οι νησιώτες φώναζαν ότι καταστρέφονται. Προειδοποιούσαν πως θα χυθεί αίμα. Μιλούσαν για εγκατάλειψη. Στηλίτευαν την αρμόδια υπουργό. Τοπικά ΜΜΕ και τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδιδαν δραματικά ρεπορτάζ. Μόλις την περασμένη εβδομάδα οι tour operators εγκατέλειψαν τη Μυτιλήνη και την Κω ενώ ο τέως και επόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωνε πως δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα.

Οι νησιώτες παρά την ύπαρξη πολλών διαφορετικών δημοκρατικών πολιτικών επιλογών, επιβράβευσαν επί της ουσίας την πολιτική της κας Χριστοδουλοπούλου, που έως χθες κατηγορούσαν. Αφού ψήφισαν Τασία, διαμαρτυρία πλέον καμία.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δωδεκάνησα και Λέσβος ψήφισαν Τασία, διαμαρτυρία πλέον καμία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator