Ο δήμαρχος Κορίνθου καταδίωξε και συνέλαβε τσαντάκια !!!

0


Σήμερα είναι η μέρα του.

Ηταν 11.50 το πρωί στην οδό Αδειμάντου στην Κόρινθο (στο σούπερ μάρκετ Κρητικός)  νεαρός τσιγγάνος έκλεψε την τσάντα ανυποψίαστης γυναίκας η οποία ούρλιαζε και προσπαθούσε να κυνηγήσει τον τσαντάκια.

Ο κόσμος σάστισε.

Ενας νεαρός προσπάθησε να τον πιάσει.

Εκείνη την στιγμή απο την οδό Περιάνδρου ξεπρόβαλε με το μηχανάκι του ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός.

Κατάλαβε τι έγινε έκανε αναστροφή και άρχισε να κυνηγά τον νεαρό με το μηχανάκι…!

Ακολούθησαν σκηνές Αμερικάνικης ταινίας με τον δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό να πηγαίνει κόντρα στην κίνηση και να κυνηγα τον νεαρό τσιγγάνο…!

Η καταδίωξη συνεχίστηκε και στην οδό Απ. Παύλου.

Ο νεαρός μπήκε στο προαύλιο του Μητροπολιτικού ναού της Κορίνθου, μαζί με αυτόν μπούκαρε και ο δήμαρχος ο οποίος έπεσε πάνω στον νεαρό με το μηχανάκι και με την βοήθεια ενός ακόμα που ακολούθησε με το δικό τους μηχανάκι ακινητοποίησαν τον κλέφτη.

Ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε και τον συνέλαβε ενώ απέδωσαν στην γυναίκα τα λεφτά που είχε βγάλει απο την τσάντα…!

Αυτά μόνο ο Πνευματικός μπορεί να τα κάνει.

Δεν γίνονται….!!!!!


ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γ.Λ.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο δήμαρχος Κορίνθου καταδίωξε και συνέλαβε τσαντάκια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator