Ημερίδα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ουρολογικών παθήσεων

0


Την εβδομάδα από Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου εορτάζεται η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ουρολογικών παθήσεων.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου σε συνεργασία με το Μαιευτικό και Ουρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Κορίνθου και με το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου διοργανώνει ημερίδα με θέμα την πρόσληψη των ουρολογικών παθήσεων και του καρκίνου του Προστάτη.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.00-21.00 στο χώρο του Medialab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου (Πυλαρινού 84 1ος όροφος) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
-Ομιλητής για τις «Υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις  στις γυναίκες» θα είναι ο Επιμελητής Β΄Γυναικολόγος Γ.Ν.Κ κ. Ζούκας Λάμπρος.
-Ομιλήτρια για τον «Καρκίνο Προστάτη» η Επικ.Επιμελήτρια-Ουρολόγος του Γ.Ν.Κορίνθου κ. Νικολαράκη Αναστασία.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ημερίδα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ουρολογικών παθήσεων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator