ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Εμετική ταύτιση Λαϊκής Ενότητας και ΚΚΕ με Χρυσή Αυγή

0


Ο Λάκης Λαζόπουλος, υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό είναι δικαίωμα του....Παραμένει δικαίωμα του, να τον υποστηρίζει ακόμα και αν έφερε τρίτο μνημόνιο, και έπαθε γενική αμνησία και ξέχασε ότι έβριζε ΓΑΠ, και Σαμαρά για τα δύο προηγούμενα. Είναι φανερή η στάση του, και από το νεοσύστατο ειδησιογραφικό του site, το altsantiri.gr, ιδιοκτησίας του, που πλέκει εγκώμια για τον "ηγέτη"

Αλλά απόψε, ξέφυγε.....Και έκανε και το κοινό του (εντός στούντιο), εντός στούντιο να παγώσει όταν επιτέθηκε σε όσους αντιπολιτεύονται τον Τσίπρα, επειδή ακριβώς υπέγραψε Μνημόνιο, κατά παράβαση της λαϊκής εντολής που είχε πάρει, με κίτρινο τρόπο....

Πρώτον, αναμάσησε την λάσπη για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που δήθεν έκρυψε την δικογραφία Μεϊμαράκη, πράγμα για το οποίο απάντησε η ίδια, πειστικά, με συνέντευξη Τύπου...

Μετά, έκανε το έγκλημα....Ταύτισε όσους λένε ΟΧΙ στα Μνημόνια, με την Χρυσή Αυγή, και είπε εμμέσως ότι όποιος δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ , δίνει το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος στην Χρυσή Αυγή, όταν ΛΑΕ, ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τον τρόπο τους, λένε ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ.

Έπειτα, ταύτισε το αίτημα της Λαϊκής Ενότητας για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, με δήθεν ανάλογο αίτημα της Χρυσής Αυγής. Ενώ, είναι γνωστό, ότι την περίοδο του δημοψηφίσματος, οι νεοναζί, είπαν δημόσια, "Είμαστε υπέρ του ευρώ"......Τον βόλεψε τον Λάκη, η αμνησία σε αυτή τη περίπτωση.

Δεν θέλουμε να φανταστούμε, ότι η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση, που θα έχει ΣΥΡΙΖΑ θα παίξει την θεωρία των "Δύο άκρων¨", όπως έκανε ο Σαμαράς, και επίσημα θα ταυτίζονται η Αριστερά με την Χρυσή Αυγή....Να μην τολμήσουν να το κάνουν, λέμε!

anemosantistasis.blogspot.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Εμετική ταύτιση Λαϊκής Ενότητας και ΚΚΕ με Χρυσή Αυγή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator