Ο Νίκος Φίλης θεωρεί πως δεν υπήρξε γενοκτονία στην περίπτωση των Ποντίων

0


Είναι δεδομένο πως κάποιες από τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα για το κυβερνητικό σχήμα, θεωρούνται από πολλούς, το λιγότερο, «άτυχες». Σημασία δεν έχει μόνο το πρόσωπο που επέλεξε ο πρωθυπουργός, αλλά το που τοποθετήθηκε και γιατί κάποιος είναι ή δεν είναι κατάλληλος για το συγκεκριμένο πόστο.

Πέρα από τις γνώσεις που μπορεί κάποιος να έχει, όταν θα αναλάβει ένα υπουργείο, θα πρέπει, ρε αδελφέ και να μην έχει προκαλέσει με τις θέσεις του. Να μην έχει δώσει αφορμές για να θεωρηθεί εκ των προτέρων ακατάλληλος για τη θέση που του δίνεται.
Τέτοια περίπτωση είναι κι αυτή του Νίκου Φίλη. Η πεποίθηση και δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού παιδείας πως δεν υπήρξε καμία γενοκτονία στην περίπτωση των Ποντίων, τον θέτει αυτομάτως ακατάλληλο για την θέση που του δόθηκε.
Ο Φίλης σε άρθρο του στην Αυγή με τίτλο «Παλαιοκομματισμός και γενοκτονία», τον Αύγουστο του 2014, είχε αφήσει να εννοηθεί πως όσοι εκφράζουν τέτοιες απόψεις, είναι απλά... Εθνικιστές και αναφέρει χαρακτηριστικά «Τα περί Γενοκτονίας ήταν μια απόφαση εσωτερικής πολιτικής σκοπιμότητας και όχι διεθνούς σημασίας. Γι’ αυτό και το ελληνικό κράτος ποτέ δεν προέβαλε στα διεθνή φόρα θέμα αναγνώρισης αυτής της «Γενοκτονίας», σε αντίθεση με τους Αρμένιους, οι οποίοι επεχείρησαν και πέτυχαν για τη δική τους περίπτωση απόφαση της γαλλικής Γερουσίας».
Κι αναρωτάτε κανείς: Για τον Δημήτρη Καμμένο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήξερε, δεν βρέθηκε και κανείς από το επιτελείο του να του πει γιατί η επιλογή αυτή ήταν λάθος. Για τον Φίλη πάλι δεν γνώριζε; Ούτε την Αυγή δεν διαβάζει ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του;

Πηγή: http://inrealnews.blogspot.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Νίκος Φίλης θεωρεί πως δεν υπήρξε γενοκτονία στην περίπτωση των Ποντίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator