ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

0


Πολύ ευχάριστες -και σπάνιες- εικόνες καταγράψαμε σήμερα στο προάυλιο του Ιερού ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κιάτο.

Οι ιερείς του ναού ανασκουμπωμένοι ευπρέπιζαν τον χώρο.

Απαθανατίσαμε τις εικόνες και συγχαίρουμε τους Ιερωμένους που τιμούν το ράσο τους.

Η Δημοτική αρχή εξ όσων πληροφορηθήκαμε δεν έδειξε ενδιαφέρον προκειμένου ο χώρος να γίνει ευπρεπής μετά την καταστροφή των φοινικόδεντρων.

Η sikiona.gr συνέβαλλε στο μέτρο που της αναλογεί, επικοινωνώντας με την επιχείρηση ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΤΗΣ GARDEN και εξασφαλίζοντας την δωρεάν προσφορά όλων των δέντρων που θα χρειαστεί να τοποποθετηθούν στον χώρο έτσι ώστε η ιστορική εκκλησία του Κιάτου να είναι όπως της αρμόζει αισθητικά.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator