Μήνυση Τζήμερου σε Βαξεβάνη

0


Χθες κατέθεσα μήνυση κατά του μπαχτσεβάνη που παριστάνει τον δημοσιογράφο. Είναι η δεύτερη μήνυση που καταθέτω κατά "λειτουργού της ενημέρωσης". Η πρώτη ήταν κατά του έμμισθου Αντιπεριφερειάρχη της Δούρου και ταυτόχρονα (!) δημοσιογράφου Καραμέρου, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή (πριν να υπογράψει το μνημόνιο το "στα τέσσερα" ίνδαλμά του) με αποκάλεσε ταλιμπάν, γερμανοτσολιά και λαμόγιο. Ο μπαχτσεβάνης που παριστάνει τον δημοσιογράφο εφαρμόζει άλλο κόλπο. Κατασκευάζει μια συκοφαντία: π.χ. "ο Τζήμερος θέλει ηλεκτροφόρο φράχτη στον Έβρο για να τηγανίζονται όσοι προσπαθούν να περάσουν." Φυσικά πρόκειται για καραμπινάτο ψέμα. Ουδέποτε μίλησα για ηλεκτροφόρο φράχτη αλλά απλώς για φράχτη. Το διαδίδει λοιπόν με τα τσιράκια του, τους bloggers της αριστερής χυδαιότητας και το καθιερώνει. Οπότε κάθε φορά που αναφέρεται σε μένα υπενθυμίζει την συκοφαντία του, προβάλλοντάς την ως δεδομένο: "επιβεβαιώνει ο Τζήμερος το πόσο φασίστας είναι, σας θυμίζω ότι είχε προτείνει ηλεκτροφόρο φράχτη κ.λπ κ.λπ"
Έφαγε λοιπόν μια ξεγυρισμένη μήνυση και θα κληθεί στο δικαστήριο να αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών του. Αυτές οι βδέλλες της κοινωνίας, που επειδή δεν παίρνουν τα εκατομμύρια από την κρατική τηλεόραση που έπαιρναν κάποτε για τα "αποκαλυπτικά" τους ρεπορτάζ, έχουν αναγάγει τη συκοφαντία σε βιομηχανία, πρέπει να εξαφανιστούν από το στερέωμα. Και οι εμφανώς αγροίκοι σαν τον λεγάμενο, και οι φέροντες τον μανδύα του καθωσπρεπισμού σαν τον Χατζηνικολάκη, τον κολλητό και συνεταίρο του άλλου "καθώς πρέπει" (εδώ γελάνε) του Κουρή. Αν η "Δημιουργία, ξανά!" ήταν κυβέρνηση θα είχε ανοίξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πρωτοκλασάτων "λειτουργών της αντικειμενικής ενημέρωσης". Να βλέπαμε που πήγαινε το 2% του τζίρου των ΜΜΕ που μπορούσαν να δικαιολογούν νόμιμα, χωρίς παραστατικά!
Να βλέπαμε επίσης ποιο ήταν το deal που έκανε ο Χατζηνικολάκης με τον Γιαννίκο και τον Κουρή επί αλήστου μνήμης ALTER, και πόσο συνέβαλε η αμοιβή που έπαιρνε στην χρεωκοπία του ALTER. Όσοι λοιπόν, χρυσοπληρωμένοι "προστάτες των αδυνάμων" έχουν τα καρύδια, ας ανοίξουν αυτοί τους λογαριασμούς τους, τώρα, πριν το κάνουμε εμείς. Αν ήθελε η τρόικα να ξεκαθαρίσει με τη σαπίλα θα έπρεπε το άνοιγμα των λογαριασμών υπουργών και δημοσιογράφων να μπει ως προαπαιτούμενο.
Σας ενημερώνω επίσης ότι η κατάργηση του αγγελιοσήμου θα υποχρεώσει τους μηντιάρχες να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές για τους δημοσιογράφους που έχουν στη δούλεψή τους, όπως όλοι οι εργοδότες. Καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να το αγγίξει. Ούτε ο ηλιοθεραπευόμενος της Ραφήνας, ούτε ο "Γιώργο, άλλαξέ τα όλα", ούτε ο Αντωνάκης που με τη βοήθεια της Παναγίας θα τα κατάφερνε. (Έτσι είναι, αποτυχημένε, που πήγες για αριστερή παρένθεση και κατέληξες δεξιά τελεία. Φαίνεται ότι η Παναγία δεν ζαχαρώνει τους ανίκανους.) Ούτε φυσικά, η πρώτη φορά φασιστερά. Όλοι αυτοί οι "μεταρρυθμιστές" (εδώ ξαναγελάνε) προτίμησαν τις ευγενείς παροχές του ευγενούς ταμείου στους Χατζηνικολάκηδες αυτού του τόπου να τις πληρώνει ο άνεργος που αγοράζει γάλα για το παιδί του, παρά οι ίδιοι και οι εργοδότες τους.
Καταλαβαίνετε τώρα, γιατί το σχόλιο στο FB ενός "ανύπαρκτου" του 0,5% γίνεται θέμα σε ΟΛΑ τα κανάλια σε ΟΛΑ τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.
Καταλαβαίνετε επίσης γιατί το σημερινό σχόλιο δεν θα έχει ούτε μία αναδημοσίευση, εκτός από τις δικές σας.

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μήνυση Τζήμερου σε Βαξεβάνη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator