Άγριος καυγάς Τζήμερου - Χαριτάτου στον αέρα - ΒΙΝΤΕΟ

0


Άγριο καυγά είχαν στον αέρα ο Θάνος Τζήμερος και ο Σπύρος Χαριτάτος, με αφορμή το κείμενο του επικεφαλής του κόμματος "Δημιουργία Ξανά"  στο Facebook για τους νεκρούς στη Μέκκα.

Οι απαντήσεις του κ. Τζήμερου στην εκπομπή του ALPHA, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τζήμερος του είπε πως αυτό που κάνει δεν είναι δημοσιογραφία.

"Όχι, αυτή είναι η πολιτική άποψη που έχετε κύριε Τζήμερε. Εχθροπάθεια και μίσος για τα "πιστεύω του καθενός. Μισείτε τα πιστεύω των άλλων και αυτό είναι ανήθικο για έναν πολιτικό, ζητάτε ψήφο" του απάντησε ο Σπύρος Χαριτάτος.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Τζήμερος : Δεν με ενδιαφέρει η άποψή σας.
Χαριτάτος: Εμένα με ενφιαφέρει τι λέτε στον αέρα που σας δίνω βήμα, όταν σπέρνετε μίσος και εχθροπάθεια μεταξύ αλλόθρησκων εμένα με απασχολεί. Και όταν χρησιμοποιείτε τα δημόσια μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης είναι πολιτικά ανήθικο.

Τζήμερος : Πείτε το ποίημα...
Χαριτάτος: Δεν έχω ποίημα. Εσείς έχετε ολόκληρο κείμενο, που καθίσατε και το γράψατε μεσάνυχτα χωρίς να σκέφτεστε ότι 750 μανάδες και πατεράδες κλαίνε για τα παιδιά τους. Και σας ενοχλεί αυτό. Δεν σας νοιάζει αν χάνονται ανθρώπινες ζωές. Σας ενοχλεί πως το δικαιολογεί ο καθένας και το λέτε πολιτική άποψη αυτό.
Τζήμερος : Είστε με τα καλά σας;

Χαριτάτος: Όχι έπρεπε να είμαι μουσουλμάνος για να έχω αυτή την άποψη που σας λέω;

Δείτε το βίντεο του ΑLPHA

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγριος καυγάς Τζήμερου - Χαριτάτου στον αέρα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator