Τζήμερος: Θα σας εξαφανίσω...

0


Νέα ανάρτηση έκανε ο Θάνος Τζήμερος στο Facebook, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το κείμενό του για τους νεκρούς στη Μέκκα.

"Βρήκε ευκαιρία ο "στα τέσσερα" νεομνημονιακός Βαξεβάνης που παριστάνει τον δημοσιογράφο να τσιμπήσει κανένα κλικ παραπάνω, μπας και πάρει καμμιά διαφημισούλα και έκανε αυτό που ήξερε πάντα: παραποίηση της "είδησης" και αβανταδόρικο τίτλο με κάποια από τις αγαπημένες του λεξεις (εμετικό, σοκ, απίστευτο κ.λπ). Κακόμοιρα καραγκιοζάκια, σφουγγοκωλάριοι του συστήματος, γάγγραινες της δημόσιας ζωής, θα έρθει κι η δική σας ώρα. Καλά κάνετε και με χτυπάτε, θρασύδειλα ανθρωπάρια, γιατί θα έρθει η ώρα που θα σας εξαφανίσω. Το ξέρετε και τρέμετε. Άντε στείλτε τώρα τον στρατό της Κουμουνδούρου με τα εκατοντάδες trols (πληρωμένα όλα από τον φορολογούμενο) να επιτεθούν κατά κύματα στον "ανύπαρκτο" που δεν "βρίσκει ούτε την ψήφο του στην κάλπη", έγραψε ο κ. Τζήμερος.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τζήμερος: Θα σας εξαφανίσω..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator