Ο προπαγανδιστής Λαζόπουλος και πάλι σε εντεταλμένη υπηρεσία

0


Προπαγανδιστής Λαζόπουλος Και Πάλι Σε Εντεταλμένη Υπηρεσία – Πόσες Φορές Είπες Ρε Ξεφτίλα Ότι Δεν Κάνεις Τηλεόραση Και Πάντα Εδώ Σε Πετυχαίνουμε; – Είναι Γλυκιά Η Πορτοφόλα Για Να Κάνεις Πλύση Εγκεφάλου Στους Παππούδες;
Κάθε χρόνο τα ίδια. Πέρυσι, τότε που έχασε την αγαπημένη του μητέρα, είπε δεν ξανακάνω τηλεόραση. Αρχ….ια μάντολες. Έκανε εκπομπή, δήθεν για να ξεχάσει τον πόνο του, αλλά έταξε στο κοινό, ότι δεν έχει ξανά τηλεόραση. Αυτή την ώρα, ο…
Λάκης βρίσκεται στο γνωστό πόστο του και κάνει λάιβ. Λάιβ, με άπειρη προπαγάνδα κατά των πάντων και υπέρ του Τζίριζα.

Πόσα ευρώπουλα να τσέπωσε αναρωτιέμαι ο έρμος, από το κόμμα της Κουμουνδούρου ή τι τελικά του έταξαν;

http://scoops.gr/o-pseutis-lazopoulos-kanei-kai-pali-propaganda/
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο προπαγανδιστής Λαζόπουλος και πάλι σε εντεταλμένη υπηρεσία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator