Εθνικά λυτρωτική η εκλογική συντριβή της Λαϊκής Ενότητας

0


Μπορεί ο θρίαμβος του Αλέξη Τσίπρα να είναι η μεγάλη είδηση της χθεσινής βραδιάς αλλά θα μου επιτρέψετε να εκφράσω τον…ενθουσιασμό μου για την αποτυχία της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η Βουλή απαλλάχθηκε από το υστερικό λόμπι της δραχμής και με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή, σε κανέναν δεν θα λείψει πραγματικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η θητεία της οποίας στην προεδρία αποτελεί ήδη μια μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κοινοβουλευτισμού.

Ας ελπίσουμε μόνο ότι δεν θα κάνει το λάθος ο Αλέξης Τσίπρας να αρχίσει σταδιακά να τους μαζεύει πίσω.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εθνικά λυτρωτική η εκλογική συντριβή της Λαϊκής Ενότητας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator