Τρεις νεκροί, τρεις σοβαρά τραυματισμένοι από φωτιά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί

0


Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί από τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ισόγειο μιας πτέρυγας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τη φωτιά έβαλε ένας τρόφιμος του νοσοκομείου ο οποίος ήταν απομονωμένος σε θάλαμο με αφρολέξ στους τοίχους ώστε να μην αυτοτραυματίζεται λόγω της βαριάς κατάστασής του. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα στους υπόλοιπους θαλάμους και το νοσοκομείο "πλημμύρισε" με καπνό.

Ως αποτέλεσμα, τρεις τρόφιμοι του ψυχιατρικού νοσοκομείου, οι οποίοι πιθανόν ήταν δεμένοι στα κρεβάτια τους προκειμένου να μη βλάψουν τον εαυτό τους, να βρουν τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις.

Στο σημείο επιχείρησαν συνολικά 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα και το απόγευμα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Ο διοικητής της περιφερειακής πυροσβεστικής διοίκησης Αττικής, μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε:

«Στην πτέρυγα νοσηλεύονταν 17 ασθενείς. Μας είπαν ότι κάποιοι ήταν δεμένοι για δικούς τους λόγους. Δυστυχώς η καταμέτρηση έβγαλε 3 νεκρούς. 2 τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Αττικό και οι υπόλοιποι 12 στην παθολογική του ΨΝΑ», είπε χαρακτηριστικά, ενώ απέφυγε να επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι οι τρόφιμοι που έχασαν τη ζωή τους ήταν δεμένοι.

«Έγινε διάσωση των τροφίμων και κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δεν μπορώ να σας πω αν ήταν δεμένοι, αυτό θα το δείξει η προανάκριση. Όταν διασώζεις 17 άτομα, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος ακριβώς ήταν δεμένος και ποιος όχι».

Με την αγωνία σχηματισμένη στο πρόσωπό τους, συγγενείς πολλών τροφίμων στο Δαφνί έσπευσαν στο ψυχιατρικό νοσοκομείο αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν για τη φωτιά που ξέσπασε. Μια γυναίκα δεν άντεξε στο άκουσμα της είδησης για τους τρεις νεκρούς και όπως φαίνεται στο βίντεο κατέρρευσε.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρεις νεκροί, τρεις σοβαρά τραυματισμένοι από φωτιά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator