Ο Μητρόπουλος καλεί σε αποχή ή ΚΚΕ, μετά το «κόψιμο» του από το ΣΥΡΙΖΑ

0


Να απορρίψουν με την ψήφο τους τα τέσσερα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Ποτάμι) και είτε να επιλέξουν να απέχουν από τις κάλπες είτε να στηρίξουν το ΚΚΕ, που παραμένει συνεπές στην αντιμνημονιακή γραμμή του κάλεσε τους πολίτες ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος μετά το "κόψιμο" του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας το πρωί στον ΒήμαFM, επεσήμανε: "Λέω στον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ, λευκό ή αποχή", τόνισε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, "είναι η μόνη εθνική λύση που δε θα οδηγήσει στη νομιμοποίηση του μνημονίου, ώστε να ξεκινήσει μια νέα διαπραγμάτευση".

Ο κ. Μητρόπουλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ "όχι αριστερά, αλλά ένα νέο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο κόμμα" και τόνισε πως μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Υποστήριξε, επίσης, ότι το «κόψιμό» του από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλεται στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη το όνομά του αλλά στην κριτική που άσκησε στην ηγεσία του κόμματος, ότι «πήγαμε σαν πρόβατα επί σφαγή» στη διαπραγμάτευση και ότι το τρίτο μνημόνιο είναι «επαίσχυντο».

Μάλιστα, έκανε λόγο για "προσβολή στο λαό της Αττικής, για "κατάπτυστο σχέδιο" και πρόσθεσε πως ζήτησε "να ανακαλέσουν την κατάπτυστη απόφαση που δεν αρμόζει σε κόμμα της αριστερας".

"Ούτε στην περίοδο της σταλινικής τρομοκρατίας δεν ακολουθήθηκαν οι μέθοδοι όπως αυτοί της σύγχρονης ηγεσίας για να βγάλει στην άκρη ένα στέλεχός της που πρώτευσε στις προηγούμενες εκλογές" πρόσθεσε ο πρώην πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μητρόπουλος καλεί σε αποχή ή ΚΚΕ, μετά το «κόψιμο» του από το ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator