Δήμος Σικυωνίων: Τρείς (3) θέσεις καθαριστριών / καθαριστών

0


Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σικυωνίων προκηρύσσει τρείς (3) θέσεις καθαριστριών/ καθαριστών α) μία θέση στο Δημοτικό Σχολείο Μουλκίου ,β μία θέση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου και 5ο Νηπιαγωγείο Κιάτου και γ) μία θέση στο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου με σύμβαση μίσθωσης έργου για το διδακτικό έτος 2015-2016. Η σύμβαση που θα υπογραφεί διέπεται από τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 113 του Ν.1892/90 της παραγ.15 του άρθρου 5 του Ν.1894/90 και τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα με μίσθωση έργου.
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σικυωνίων στον 1ο όροφο Γ. Γεννηματά 2.(Υπεύθυνη κ. Αλεξάνδρα Παπανδριανού). από τις 25 -9-2015 έως και την 29-09-2015και ώρες 13:30μ.μ - 14:00μμ και θα συνοδεύονται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά.

1) Αίτηση

Βεβαίωση εντοπιότητας
Δελτίο ανεργίας από τα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης-Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας
Γονέας ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας
Αντίγραφο φωτοτυπία ταυτότητας.
Εκκαθαριστικό σημείωμα τελευταίου οικονομικού έτους.
Κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στην αντικειμενική αξιολόγηση των αιτούντων.
Ο έλεγχος των καταστάσεων των αιτήσεων καθώς και των δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων για τις ανωτέρω θέσεις θα γίνει στα γραφεία του Νομικού Προσώπου από μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σικυωνίων την 30-09-2015 και ώρα :13:00μ.μ.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο Προέδρου κ. Ιωάννη Σωτηρόπουλου 6945944999.
Το παρόν θα αναρτηθεί α) στην είσοδο των σχολείων β) στην είσοδο του Δημοτικού Καταστήματος γ) στην ιστοσελίδα του Δήμου και δ)στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Σικυωνίων: Τρείς (3) θέσεις καθαριστριών / καθαριστών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator