Με σακάκι αξίας άνω των 1.000 ευρώ ο Τσίπρας στο Αιγάλεω (ΦΩΤΟ+ΛΟΓΟΤΥΠΑ)

0Όπως είπε και ίδιος «στις λαϊκές γειτονιές»

Μοιάζει λίγο απίθανο, ως και οξύμωρο, το γεγονός ότι ο λαϊκός ηγέτης Αλέξης Τσίπρας, μίλησε στις λαϊκές γειτονιές του Αιγάλεω , όπως τις αποκάλεσε και ο ίδιος, φορώντας σακάκι πάνω από 1000 ευρώ.

Το γεγονός αποκαλύφθηκε όταν ο πρώην πρωθυπουργός έβγαλε το σακάκι του και φάνηκε η φίρμα.

Με μία πρόχειρη αναζήτησης το διαδίκτυο, η τιμή του συγκεκριμένου ρούχου, φτάνει τις 884 βρετανικές στερλίνες, δηλαδή πάνω από 1000 ευρώ.


Θέλετε το συγκεκριμένο να είναι πιο φτηνή. έκδοση; Και πάλι θα ξεπερνά τα 800 ευρώ! Ωραίος ο Αλέξης!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με σακάκι αξίας άνω των 1.000 ευρώ ο Τσίπρας στο Αιγάλεω (ΦΩΤΟ+ΛΟΓΟΤΥΠΑ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator