Η κόκκινη προβιά εκβίασε τον ΠτΔ για λογαριασμό των νταβατζήδων.

0


Το μακρύ χέρι των νταβατζήδων με την κόκκινη προβιά, ερμηνεύει το σύνταγμα όπως ο ΣΚΑΪ και παίζει τον βρώμικο ρόλο που έπαιζε και ο Αλαβάνος για λογαριασμό του Παπανδρέου.

Πως τώρα ένας αυτοαποκαλούμενος «κομμουνιστής» κατέληξε να παριστάνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όσοι γνωρίζουν τα περί «κόκκινης προβιάς» μπορούν να το ερμηνεύσουν. Όπως ακριβώς οι νταβατζήδες με τους βενιζελοσαμαράδες εκβίαζαν τον Προκόπη Παυλόπουλο να μην υπογράψει… για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, έτσι τώρα ο Λαφαζάνης εκβιάζει για λογαριασμό των μεϊμαράκηδων.

Αυτό το θέαμα όπου ένας τύπος είχε εξαπατήσει την ίδια του την κυβέρνηση διαρρέοντας για τα 5 δις της Gazprom, ώστε να επηρεάσει δόλια προς το Grexit, να απειλεί μπροστά στις κάμερες τον ΠτΔ και έπειτα να πιάνει μαζί με την παρέα του στασίδι στο Mega, δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες. Ο ρόλος των αλαβανολαφαζαναίων είναι αυτός που λείπει για να ολοκληρωθεί το ολέθριο σχέδιο Παπανδρέου. Το Grexit με Βρετανικό δίκαιο που προσωρινά έχει αποφευχθεί.

http://olympia.gr/
Δημοσίευση: Αυγούστου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η κόκκινη προβιά εκβίασε τον ΠτΔ για λογαριασμό των νταβατζήδων."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator