Εκλογές: Εκτός λίστας Ζωή και Βαρουφάκης !!!

0


Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάνης Βαρουφάκης: δυο από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που φαίνεται ότι ήταν… last year, αφού στις επερχόμενες εκλογές αμφότεροι θα μείνουν εκτός λίστας.
Μετά την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα στις λίστες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι ούτε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή τον κομματικό μηχανισμό της Κουμουνδούρου να μην συμπεριλάβει τον Βαρουφάκη στις εκλογικές λίστες.

Εκτός όμως από Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που ακόμη κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν δεν θα είναι, επίσης με απόφαση Τσίπρα, ούτε άλλοι 43 βουλευτές που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο!

Πάντως, στον Γιάνη Βαρουφάκη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πως θα μείνει έξω από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκλογές: Εκτός λίστας Ζωή και Βαρουφάκης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator