Δωρεάν διανομή ροδάκινων από το Δήμο Σικυωνίων

0




Δωρεάν διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σικυωνίων την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015. Η διανομή θα γίνει στις αποθήκες ΑΣΟ (πλησίον Δημαρχείου) από τις 11.00 έως τις 15.00.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμ. πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Ωφελούμενοι της διανομής είναι:
οι κάτοχοι της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) ώστε να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα προϊόντος,
οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σικυωνίων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, τηλ. 27423 60117 (κα Γ. Γκαβάγια) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δωρεάν διανομή ροδάκινων από το Δήμο Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator