"24 ΩΡΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ" από την ομάδα δράσης "ΑΝΑΔΥΣΗ"

0



Η ομάδα δράσης 'ΑΝΑΔΥΣΗ' διοργανώνει την αυγουστιάτικη γιορτή ΄΄24 ΩΡΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ΄΄, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015. Εκδηλώσεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ κάτω από την πανσέληνο, θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

10 πμ – Ξυλοκαστρινή ποδηλατάδα

11.30 πμ – Παιχνίδια για παιδιά στη πλατεία

6.00 μμ – Έκθεση τοπικών τυποποιημένων προϊόντων

6.30μμ – Έκθεση φωτογραφίας 'ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ'

6.30 μμ – ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ από τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου

7.30 μμ – Χορός και θέατρο δρόμου

9.30 μμ – Συναυλία στην πλατεία κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο.


Στόχος της εκδήλωσης είναι μέσα από την δραστηριοποίηση των τοπικών κυρίως δυνάμεων, αποχαιρετώντας με τραγούδι και χορό το καλοκαίρι, να επιτευχθεί μέσα από την συνεργασία η ανάδυση από την σκληρή και δύσκολη καθημερινότητα. 

Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""24 ΩΡΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ" από την ομάδα δράσης "ΑΝΑΔΥΣΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator