Η απόλυτη αντίφαση: Πώς ο "ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας" έγινε σε μια μέρα "Λαϊκή Ενότητα"

0


Ο Αλέξης Τσίπρας «έχασε» τη σελίδα στο facebook που εκπροσωπούσε τους υποστηρικτές του στην περιοχή των νοτίων προαστίων

Λίγο καιρό πριν τις κάλπες η αντίφαση στον ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Στελέχη του κόμματος αποχωρούν από την Κουμουνδούρου μαζικά μέρα με τη μέρα, ενώ μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιδοθεί σε έναν «πόλεμο» στα social media όπου αλληλοεκτοξεύουν ευθύνες και κατηγορίες για την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση της χώρας, όταν μέχρι πρότινος συνιστούσαν μια «δυνατή» ομάδα με όπλο το Διαδίκτυο για την προώθηση των θέσεών της Αριστεράς.

Ο Αλέξης Τσίπρας απομονώνεται, το ίδιο και οι ομάδες στήριξής του στον ψηφιακό κόσμο.
Τελευταίο «περιστατικό» το γεγονός ότι η σελίδα «Συριζα Γλυφάδας» στο Facebook μετονομάστηκε την Παρασκευή σε «Λαϊκή Ενότητα Γλυφάδας».

Η ομάδα της περιοχής των νοτίων προαστίων που στήριζε με σθένος τον Αλέξη Τσίπρα, σήμερα του γύρισε την πλάτη δείχνοντας ξεκάθαρη προτίμηση στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και στο νεοσυσταθέν κόμμα του.

Δείτε τη σχετική αλλαγή στο Facebook:

Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η απόλυτη αντίφαση: Πώς ο "ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας" έγινε σε μια μέρα "Λαϊκή Ενότητα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator