Πρώτη Εικόνα! Τσίπρας ή Κανένας;

0


ΟΧΙ, δεν καταδεικνύει τον ΚΑΝΕΝΑ, διότι στην «Δεξιά Πλατφόρμα», υπάρχουν ΥΓΙΕΙΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που μπορούν είτε να Συγκυβερνήσουν, στην όποια Κυβέρνηση προκύψει, είτε να σταθούν ως Αξιωματική Αντιπολίτευση και να βγάλουν τη Χώρα, από το «Πολιτικό Ναρκοπέδιο» που μας οδήγησαν, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Στη «Πολιτική» της Ελλάδος, είναι γνωστό ότι, η εκάστοτε Κυβέρνηση, «έχει το μαχαίρι, έχει και το πεπόνι». Αυτή Νομοθετεί και αυτή Αποφασίζει, πότε, γιατί και πώς, αλλά, και με ποιο τρόπο, θα προβεί σε εκλογές, πρόωρες ή όχι.

Η Κυβέρνηση λοιπόν, δια στόματος του κ΄ Τσίπρα, αιτιολόγησε, δικαιολόγησε με επιχειρήματα, τους λόγους, που την οδήγησαν να προκηρύξει Εκλογές.

Κάποιοι από ΕΜΑΣ, τον «Σοφό Λαό», τα επιχειρήματα που έθεσε ο κ΄ Τσίπρας, τα θεωρούμε σωστά και κάποιοι όχι. Εύλογο και φυσιολογικό, στα πλαίσια του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ όμως, μετά το διάγγελμα του κ΄ Τσίπρα, περιμέναμε να ακούσουμε και να δούμε, τα Αντεπιχειρήματα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δια στόματος του κ΄ Μεϊμαράκη, σχηματίζοντας μια πρώτη εικόνα, στο ΓΙΑΤΙ στις επερχόμενες εκλογές, πρέπει να προτιμηθεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση, και να Κυβερνήσει.

Περιμένοντας το ΓΙΑΤΙ, ακούσαμε και είδαμε, να σχηματίζεται μια εικόνα από το κ΄ Μεϊμαράκη, που αντί να εξηγεί το ΓΙΑΤΙ, να δείχνει, για τον ίδιο και όλους όσους εκπροσωπεί, συμπεριλαμβανομένου τον κ΄ Θεοδωράκη και την κ΄ Γεννηματά, ότι :

- Τρέμει τις Εκλογές, αφού γνωρίζει εκ των προτέρων, ότι θα είναι πολύ οδυνηρό, τόσο για τον ίδιο, όσο και για όσους εκπροσωπεί.
- Είναι Περίλυπος και έχει απόλυτη αδυναμία άρθρωσης πολιτικού λόγου, τόσο ό ίδιος, αλλά και όσους εκπροσωπεί, αφού το μόνο που έπραξε, ήταν να κατηγορεί το κ΄ Τσίπρα.
- Δίνει αγώνα επιβίωσης, τόσο ο ίδιος, όσο και όσους εκπροσωπεί, αφού γνωρίζουν, ότι παρουσιάζουν «ακατάσχετη αιμορραγία» ψηφοφόρων, που είναι αποτέλεσμα, της Ιδιοτέλειας, Δουλοπρέπειας και Ραγιαδισμού.
- Επιβεβαιώνει, τόσο για τον ίδιο, αλλά και για όσους εκπροσωπεί, ότι είναι στη κυριολεξία «πολιτικά άχρηστοι», αφού κινούνται χωρίς στρατηγική, χωρίς τακτική και χωρίς καμιά αναφορά, στη κοινωνία.
- Παρουσιάζει, τόσο για τον ίδιο, όσο και για αυτούς που εκπροσωπεί, ότι αποτελούν πλέον «απονευρωμένο πολιτικό κουφάρι», ενός χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος 40 χρόνων, που συνεχίζει να επενδύει, στην «πελατειακή ψήφο».

Καταδεικνύει όμως τον ΚΑΝΕΝΑΣ ;;;;;;

ΝΑΙ, καταδεικνύει ότι ο ΚΑΝΕΝΑΣ, εκπροσωπείται από τη Νέα Δημοκρατία και τους «δορυφόρους» της (ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ), υποδεικνύοντας, ότι πρέπει να την οδηγήσουμε στη τύχη των 52.000 ψηφοφόρων όπως οδηγήθηκε το ΠΑΣΟΚ.

ΟΧΙ, δεν καταδεικνύει τον ΚΑΝΕΝΑ, διότι στην «Δεξιά Πλατφόρμα», υπάρχουν ΥΓΙΕΙΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που μπορούν είτε να Συγκυβερνήσουν, στην όποια Κυβέρνηση προκύψει, είτε να σταθούν ως Αξιωματική Αντιπολίτευση και να βγάλουν τη Χώρα, από το «Πολιτικό Ναρκοπέδιο» που μας οδήγησαν, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Ευάγγελος Αθανασιάδης
Συνταγματάρχης ε.α.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτη Εικόνα! Τσίπρας ή Κανένας;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator