ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

0


ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ "ΝΟΜΙΜΟ" ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ - ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" , ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

Δεν είναι πολύς καιρός που βουλευτές των ΑΝΕΛ και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καμάρωναν σαν γύφτικα σκεπάρνια στους φακούς των φωτογράφων και τραβούσαν σέλφι με τα κινητά τους στα Ειρηνοδικεία.

Αυτές οι μέρες πέρασαν ανειστρεπτί και τα φιλολαϊκά προσωπεία έπεσαν..
Εξ άλλου η δουλιά τους έγινε. 
Τα πρόβατα ξεγελάστηκαν και τους ψήφισαν για μια ακόμη φορά. Η λογική της ανάθεσης θριάμβευσε!
Ας δούμε λοιπόν πως "νόμιμα" πλέον θα μας παίρνουν τα σπίτια. 
Ας μην ξεχνάμε ότι τα κοράκια των διεθνών funds θα έχουν την αγαστή συνεργασία του κ. Πανούση και των κολλητών του, των ΜΑΤ.

Αυτές είναι οι αλλαγές που επήλθαν με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς:...

Ως πρώτη τιμή θα ορίζεται η εμπορική αξία και όχι η αντικειμενική του ακινήτου, χωρίς όμως να προσδιορίζεται με ποια κριτήρια θα ορίζεται η εμπορική αξία.
Προβλέπεται η δυνατότητα άσκησης μόνον δύο ενδίκων βοηθημάτων (ανακοπών) κατά των πλειστηριασμών, ένα πριν τον πλειστηριασμό που εκδικάζεται μέσα σε προθεσμία μόλις 45 ημερών και ένα μετά τον πλειστηριασμό μέσα σε προθεσμία μόλις 30 ημερών.

Δεν αναστέλλονται οι πράξεις εκτέλεσης με την άσκηση των παραπάνω βοηθημάτων (ανακοπών).
Η τρίτη σειρά κατάταξης διαμορφώνεται πλέον ως εξής: πιστωτικά ιδρύματα, Δημόσιο, ΟΤΑ, κοινωνικοασφαλιστικοί οργανισμοί και εργαζόμενοι και δικηγόροι μόνον αν οι απαιτήσεις τους έχουν προκύψει μέσα σε μια διετία πριν τον πλειστηριασμό.
Δεν προστατεύεται ο μισθωτής ακινήτου που πλειστηριάζεται, αφού μέσα σε προθεσμία μόλις 2 μηνών από την κατακύρωση του πλειστηριασμού θα μπορεί να καταγγελθεί η σύμβαση μίσθωσης. 

Δημοσίευση: Αυγούστου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator