Τότε ξεπούλημα τώρα επωφελής συμφωνία, σχολίασε ο Α. Σαμαράς για την παραχώρηση των αεροδρομίων

0


Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή την απόφαση να προχωρήσει η διαδικασία παραχώρησης 14 αεροδρομίων της χώρας στη γερμανική εταιρεία Fraport.
Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, «η κυβέρνηση αποφάσισε τελικά να προχωρήσει στην παραχώρηση των 14 αεροδρομίων, όπως ακριβώς είχε αποφασίσει και η προηγούμενη κυβέρνηση. Τότε είχε καταγγείλει την απόφαση ως ύποπτο ξεπούλημα, τώρα την υιοθετεί ως επωφελή και σημαντική συμφωνία. Θα μπορούσε βέβαια να είχε ζητήσει και συγγνώμη αλλά πού να βρεθεί ντροπή...».
Δημοσίευση: Αυγούστου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τότε ξεπούλημα τώρα επωφελής συμφωνία, σχολίασε ο Α. Σαμαράς για την παραχώρηση των αεροδρομίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator