Ο διάλογος Κωνσταντοπούλου - Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

0


Ένα σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης και η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των διερευνητικών εντολών για το σχηματισμό κυβέρνησης απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο.

«Η πολιτική και πολιτειακή ευθύνη δεν εκφράζεται με διαρροές ούτε με non paper εκφράζω την βαθύτατη ανησυχία για το θεσμικό ατόπημα να δρομολογηθεί η διερευνητική εντολή με ιδιάζουσα και αντισυνταγματική σπουδή πριν γίνουν τα θεσμικά προαπαιτούμενα», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου αφήνοντας αιχμές τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για τον Προκόπη Παυλόπουλο.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει προηγούμενο. Έπρεπε η ενημέρωση να ήταν θεσμική αυτή δυστυχώς δεν υπήρχε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας », σημείωσε.

«Να ανταποκριθείτε στον πολιτειακό σας ρόλο» κάλεσε ο πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης από την πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και ζήτησε να καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων να ανταποκριθούν.

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο διάλογος Κωνσταντοπούλου - Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator