Πολίτες χωρίς δικαιώματα

0


Μεγάλο σάλο και πάρα πολλά , αρνητικά κυρίως σχόλια, προκάλεσε η εικόνα, αστυνομικού ο οποίος κρατώντας μαχαίρι φαίνεται να απωθεί και να χειρονομεί κατά προσφύγων,παράνομων μεταναστών στην Κώ.

Ασφαλώς οι άνθρωποι αυτοί, που απεγνωσμένα αναζητούν μία νέα ζωή, έχουν αναφαίρετα δικαιώματα και θα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να γίνονται σεβαστά.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ταχύτατα, ως όφειλαν, διέταξαν τη διενέργεια ΕΔΕ και έθεσαν τον συγκεκριμένο Αστυνικό σε διαθεσιμότητα.

Ομοίως σύσσωμη η έντυπη και ηλεκτρονική ενημέρωση "έβαλαν" το περιστατικό αυτό σε όλα τα σπίτια με τα ανάλογα σχόλια και αναλύσεις.

Δεν είδαν όμως ανάλογη δημοσιότητα ούτε έπεδείχθη η ανάλογη ευαισθησία από τον Υπουργό ούτε φυσικά από την ηγεσία της ΕΛΑΣ, οι αμέτρητες καθημερινές σκηνές όπου οι πρόσφυγες ή παράνομοι μετανάστες,κινούνται απειλητικά, φτύνουν και προπηλακίζουν τους ένστολους συναδέλφους, που κάτω από απερίγραπτες συνθήκες, προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Προφανώς οι ένστολοι πολίτες, για τον αρμόδιο Υπουργό και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, δεν έχουν δικαιώματα,δεν έχουν προσωπικότητα,δεν έχουν αξιοπρέπεια. Εργασιακά δικαιώματα,κοινωνική, οικογενειακή και προσωπική υπόσταση δεν αναγνωρίζονται σε αυτούς τους ανθρώπους. Οι ένστολοι είναι μόνο αριθμοί και τίποτα άλλο. Τόσο απλά. Τόσα "κεφάλια" 24 ώρες το εικοσιτετράωρο "εκεί".Τίποτα άλλο.

Με τα όποια δικαιωματά τους και την συστηματική καταστρατηγησή τους κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να ασχοληθεί.

Επίσης κανένας στην κυβέρνηση, δεν δείχνει να προβληματίζεται για την πολύ άσχημη ,την αφόρητη κατάσταση και τα πολλά προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι των νησιών μας, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης και ελεύθερης εισόδου,όπως ακριβώς επιθυμεί η κυβέρνηση, των μεταναστών. Οι κάτοικοι των νησιών,οι Αστυνομικοί και Λιμενικοί υπάλληλοι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας για την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Κεντρικό και μοιραίο ταυτόχρονα πρόσωπο που ασκεί την ανύπαρκτη κυβερνητική μεταναστευτική πολιτική, η κυρία Τασία. Το μόνο που δεν μας είπε ακόμα είναι ότι οι μετανάστες,πριν πάνε να λιαστούν στην

Ομόνοια,κάνουν προγραμματισμένες ολιγοήμερες διακοπές στα νησιά.

Χανιάς Νίκος
Υποστράτηγος ΠΣ ε.α.

Δημοσίευση: Αυγούστου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολίτες χωρίς δικαιώματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator