Μπαρούφας

0


Ο χωρίς Νου, κοινωνική συνείδηση και ήθος Υπ. Οικονομικών κύριος Μπαρουφάκης αποδεικνύει κάθε στιγμή και ακατάπαυστα με όλα όσα αλαζονικά δηλώνει στα ΜΜΕ και όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας ότι ενώ είχε τεράστια (?) Πανεπιστημιακή κατάρτιση δεν ήταν ικανός να την προσαρμόσει στις πραγματικές δυνατότητες και κοινωνικές ανάγκες που έχει ο ‘’3Α’’ (Ανόητος, Αήττητος, Άθλιος) Λαός των ιδιοτελών, υστερόβουλων, κοινωνικά ανήθικων και παραγωγικά ανίκανων ψυχασθενών* ελληναράδων.
Αυτός ο επιστήμονας λοιπόν είναι πραγματικά επικίνδυνος για μια τέτοιου τύπου χώρα.

*Σημ.: Όπως ένας με τεράστιες γνώσεις ψυχίατρος που δίνει στον τρελλάρα ασθενή πελάτη (πολίτη) του μία σκληρή επώδυνη και πικρή φαρμακευτική αγωγή χωρίς όμως να λαμβάνει υπ’ όψιν του ότι ο ψυχανώμαλος τούτος άρρωστος δεν γουστάρει (μαγκιά) ή δεν έχει μάθει (''ηλεκτροσόκ'') να δέχεται και να εφαρμόζει από μόνος του τη δύσκολη αυτή αγωγή.
Να ''χέσω'' την επιστήμη σου ρε Μπαρούφα !.

Τον (αν)εγκέφαλο σου τον έχεις άραγε στον αγκώνα ?.

'' Ιαβέρης '' 
Αύγουστος 2015
Δημοσίευση: Αυγούστου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπαρούφας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator