Μιχελογιαννάκης: "Εγώ φταίω ο μαλάκας που δεν ετοιμάστηκα δυο χρόνια για δραχμή" (video)

0


Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, για την ψήφο των Ελλήνων στις εκλογές και στο δημοψήφισμα (Vids)

"Η απάντηση είναι ξεκάθαρα "όχι" Μνημόνιο. Και η εντολή της 25ης γενάρη και της 5ης Ιούλη αν θέλουμε να είμαστε ηθικοί και τίμιοι είναι όχι μνημόνιο. Απλώς, δεν ετοιμαστήκαμε, εγώ δεν προετοιμάστηκα ο μ...........ς δυο χρόνια για τη δραχμή", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης στον ΣΚΑΪ.

Ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι αν και δεν θέλει, θα υπερψηφίσει τα νέα σκληρά μέτρα, σημειώνοντας ότι το νέο μνημόνιο είναι καταστροφή, αλλά "η επιστροφή στη δραχμή είναι δύο φορές καταστροφή".

Το πρωί, στην ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε νέο δημοψήφισμα, λέγοντας πως στην Ευρώπη έχουν την κουλτούρα και κάνουν δημοψηφίσματα, ενώ "ο Έλληνας που δεν έχει κουλτούρα, σήμερα έχει ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και πριν είχε ΝΔ- Κεγκέρογλου που δεν μπορούσε να δει δεξιό".

"Ζητώ συγγνώμη γιατί εγώ ήθελα να πάω να φάω έναν γύρο και να μην είναι η πίτα και τα υλικά της εισηγμένα. "Αν δεν είναι 100% ελληνικά, δραχμή δεν έχει", είπε.

Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μιχελογιαννάκης: "Εγώ φταίω ο μαλάκας που δεν ετοιμάστηκα δυο χρόνια για δραχμή" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator