Χαμογελαστός ο Τσίπρας, την ώρα που μας απειλούν με GREXIT (video)

0


Σε εντελώς αντίθετο κλίμα από τους εταίρους τους, ο Έλληνας πρωθυπουργός περιέγραψε τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί η ελληνική κυβέρνηση, που θα κινηθεί ταχύτατα προς μια συμφωνία

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση της διαπραγμάτευσης. "Η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε τις ελληνικές προτάσεις όπως διαμορφώθηκαν ως εθνική πολιτική από τους πολιτικούς αρχηγούς τη Δευτέρα" όπως είπε.

"Το πλαίσιο αυτό περιλαμβάνει αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις με κριτήριο τη δικαιοσύνη, περιλαμβάνει ως αντάλλαγμα τη δέσμευση για επαρκή κάλυψη των αναγκών της χώρας στο μεσοδιάστημα, αναπτυξιακό πακέτο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της νέας γενιάς, αλλά και μια συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους" όπως είπε, ενώ σημείωσε πως η κυβέρνηση θα κινηθεί ταχύτατα ώστε να βρεθεί η συμφωνία ως το τέλος της εβδομάδας.

"Η ελληνική πλευρά θα συνεχίσει την προσπάθεια, έχοντας ως ισχυρό όπλο την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για μια βιώσιμη συμφωνία" εξήγησε.

Ο κ. Τσίπρας όταν ερωτήθηκε για τις φωνές περί Grexit απάντησε πως είναι χαρούμενος που "στις τοποθετήσεις των συναδέλφων μου συνειδητοποιώ πως δεν έχουμε ένα ελληνικό πρόβλημα, αλλά ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα" ανέφερε και πως η Αθήνα παλεύει για μια λύση που θα αποκλείει το ενδεχόμενο ενός Grexit.

Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χαμογελαστός ο Τσίπρας, την ώρα που μας απειλούν με GREXIT (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator