Οι μάσκες έπεσαν – Τα capital controls δεν τα επέβαλε η αιμοσταγής ΕΚΤ αλλά ήταν ντροπιαστικό ελληνικό σχέδιο

0


Η αριστερή προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούσε όλο αυτό τον καιρό να πείσει την ελληνική κοινωνία ότι η κακή η αιμοσταγής ΕΚΤ, επέβαλε τα capital controls στις ελληνικές τράπεζες και ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ευθύνεται γι΄ αυτή την ντροπιαστική και εξευτελιστική διαδικασία.

Η άμοιρη ελληνική κυβέρνηση ήταν θύμα των αιμοσταγών ορέξεων της ΕΚΤ…αυτό υποστήριζε η ελληνική κυβέρνηση.

Όλη η προπαγάνδα είχε εστιαστεί ότι η ΕΚΤ ευθύνεται ενώ η ελληνική κυβέρνηση είναι το θύμα των αιμοσταγών κεντρικών τραπεζιτών.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναφέρει ότι τα capital controls δεν επιβλήθηκαν από την ΕΚΤ αλλά ήταν αποκλειστικό δημιούργημα της ελληνική κυβέρνησης.

Σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση της αριστεράς, που κατά τα άλλα κόπτεται για την κοινωνική δικαιοσύνη.

Οι δηλώσεις Πανούση του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη ότι τα capital controls στις τράπεζες επιβλήθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση καθώς γνώριζε η κυβέρνηση ότι με το δημοψήφισμα….η επόμενη εξέλιξη ήταν περιοριστικοί όροι έρχεται να αποδείξει το προφανές και αυτονόητο.

Τα capital controls ήταν ελληνικό σχέδιο της κυβέρνησης της αριστεράς.
Ήταν ντροπιαστικό σχέδιο σε πλήρη γνώση της ελληνικής κυβέρνησης.
Δεν θα μπορούσε όμως η πραγματικότητα να είναι διαφορετική;

Η ΕΚΤ είχε μέχρι το δημοψήφισμα και προ της επιβολής των capital controls, είχε χρηματοδοτήσει με 125 δισεκ. ευρώ ρευστότητα τις τράπεζες ενώ κατείχε και 27 δισεκ. ομολόγων από το 2012 προ του PSI+.
Δηλαδή οι αιμοσταγείς κεντρικοί τραπεζίτες είχαν χορηγήσει, χρηματοδοτήσει ή στηρίξει με 152 δισεκ. τράπεζες και Ελλάδα δηλαδή είχαν βοηθήσει την Ελλάδα με ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 85% του ΑΕΠ.

Οι αιμοσταγείς τραπεζίτες λοιπόν αποδείχθηκαν γαλαντόμοι καθώς δεν μπορεί κάποιος να θέλει την καταστροφή της Ελλάδος και ταυτόχρονα να χρηματοδοτεί με 152 δισεκ. τράπεζες και Ελλάδα;

Η αριστερή προπαγάνδα έχει καταρριφθεί, η αριστερά στην Ελλάδα από απρονοησία επέβαλε capital controls και η αριστερά στην Ελλάδα επέβαλλε τα 60 ευρώ την ημέρα.

Άφρονες πολιτικές, άφρονων πολιτικών, προπαγάνδισαν εις βάρος της ΕΚΤ, την στιγμάτισαν ως την μιαρή κεντρική τράπεζα που χτυπάει το άμοιρο ελληνικό κράτος.

Η προπαγάνδα, η παραπλάνηση και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια και αποκαλύπτονται.

www.bankingnews.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι μάσκες έπεσαν – Τα capital controls δεν τα επέβαλε η αιμοσταγής ΕΚΤ αλλά ήταν ντροπιαστικό ελληνικό σχέδιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator