Καταγγελία κατά Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για χρηματισμό από εφοπλιστές

0


ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Στο στόχαστρο των εισαγγελέων για την καταπολέμηση της διαφθοράς έχει μπει ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, στα χέρια τους οι αρμόδιοι εισαγγελείς έχουν επώνυμη καταγγελία εις βάρος του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την οποία ο κ. Βαρβιτσιώτης φέρεται να έχει χρηματιστεί από εφοπλιστές, στην προσπάθεια των τελευταίων να διατηρήσουν στον... πάγο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της προηγούμενης κυβέρνησης.

Στόχος τους, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κατατεθεί στους εισαγγελείς για την καταπολέμηση της διαφθοράς, ισχυρά μέλη του εφοπλιστικού λόμπι επιχείρησαν να χρηματίσουν τον κ. Βαρβιτσιώτη προκειμένου να μην προβεί σε καμία ενέργεια εις βάρος των συμφερόντων τους, έτσι ώστε να διατηρηθεί η προνομιακή μεταχείρισή τους στον τομέα της φορολογίας.

Καθώς η καταγγελία που έχει πραγματοποιηθεί εις βάρος του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη είναι και επώνυμη και - σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές - συνοδεύεται από συγκεκριμένα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει υλικό... αξιοποιήσιμο για την τέλεση αδικημάτων, η υπόθεση έχει πλέον περάσει στο στάδιο της έρευνας και πολύ σύντομα θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα της παρέμβασης των εισαγγελικών αρχών.

Εύκολο γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του σκανδάλου που θα προκύψει αν από τις καταγγελίες εις βάρος του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, προκύψει αποδοχή από μέρους του κ. Βαρβιτσιώτη των... δώρων που του προσέφεραν μέλη του εφοπλιστικού λόμπι.

Το Newsbomb.gr θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη των ερευνών των εισαγγελικών αρχών και για όλα όσα αναμένεται να προκύψουν το προσεχές διάστημα, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός ποιος πραγματικά ήταν ο ρόλος του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε σχέση με όσα τον κατηγορούν για τις σχέσεις και τη στάση του έναντι των εφοπλιστών.

Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταγγελία κατά Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για χρηματισμό από εφοπλιστές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator