Δύο εικόνες, δύο χιλιάδες λέξεις

0Ιδιαίτερη αίσθηση κάνουν οι εικόνες που μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίας του Eurogroup.

Στις δύο φωτογραφίες, αντιλαμβάνεται κανείς το κλίμα απομόνωσης του νέου Υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, την ίδια ώρα που το άλλο άκρο, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, έχει συγκεντρώσει την προσοχή των συναδέλφων του. 

Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δύο εικόνες, δύο χιλιάδες λέξεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator