Έρχονται δεκάδες συλλήψεις κατά της διαφθοράς σε όλη τη χώρα - Επίχειρηση ΣΟΚ & ΔΕΟΣ !!!

0


Εντολή Τσίπρα σε Πανούση – «Τέλος στη διαπλοκή, όλοι φυλακή»

Με όπλο τα υπερσύγχρονα συστήματα της ΕΥΠ , οι Ελληνικές Αρχές είναι έτοιμες να προχωρήσουν στην μεγαλύτερη επιχείρηση κατά της διαφθοράς που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας.

Οι φάκελοι είναι δεκάδες, οι κατηγορίες είναι πλέον στοιχειοθετημένες και όπως μαθαίνει το arouraios.gr αυτή τη στιγμή υπογράφονται τα εντάλματα από τους αρμόδιους εισαγγελείς.
Η επιχείρηση «ΣΟΚ & ΔΕΟΣ κατά της διαφθοράς» θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα.

arouraios.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έρχονται δεκάδες συλλήψεις κατά της διαφθοράς σε όλη τη χώρα - Επίχειρηση ΣΟΚ & ΔΕΟΣ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator