Άγριος καυγάς Τσακαλώτου - Μητρόπουλου στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

0


Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, όταν ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλούσε απευθυνόμενος στον Νίκο Καραθανασόπουλο, ο βουλευτής του ΚΚΕ φώναζε από τα έδρανα της Βουλής κατηγορώντας τον για "αμπελοφιλοσοφίες".

Ο υπουργός Οικονομικών αφού κατηγόρησε τον κ. Καραθανασόπουλο ότι "είναι κατάντια" που απαντάει με αυτόν τον τρόπο, εξέφρασε την ενόχλησή του στον αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο λέγοντας: "Ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε για την προστασία που δίνετε στους υπουργούς".

Στη συνέχεια απευθύνθηκε ξανά προς το προεδρείο, λέγοντας σε έντονο ύφος: "Προεδρεύετε ή δεν προεδρεύετε για να ξέρω", προκαλώντας έτσι την "έκρηξη" του Αλέξη Μητρόπουλου.

"Θα σας μιλήσω προσβλητικά και αυστηρά" απάντησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και χτυπώντας το χέρι στην έδρα και κατηγόρησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι προκαλεί τους βουλευτές. Η ένταση συνεχίστηκε...

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγριος καυγάς Τσακαλώτου - Μητρόπουλου στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator