Πολύ ευχάριστη έκπληξη

0


Πολύ το φχαριστήθηκα το λάθος μου στην πρόγνωση του αποτελέσματος. Πίστευα ότι ο λαός θα φοβηθεί από τις απειλές των «θεσμών» και θα λουφάξει. Όμως ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, οι Μητσοτάκηδες, ο Θεοδωράκης, ο Πορτοσάλτε, ο Παπαδημητρίου, ο Μπογδάνος, ο Πρετεντέρης και τ` άλλα παιδιά το κάναν το θαύμα τους… Ο λαός μπροστά σε αυτήν την αηδία ξεπέρασε τον φόβο και έκανε το δεύτερο βήμα, για να περάσει στην άλλη όχθη.

Είναι κρίμα να προδοθούμε πάλι μετά από αυτήν την αξιοπρεπή στάση. Αν η κυβέρνηση βάλλει πάλι όλα τα αυγά στο καλάθι των ατέρμονων διαπραγματεύσεων, θα την πατήσουμε. Πρέπει ΑΜΕΣΑ να προχωρήσουμε στην οικονομία της αυτάρκειας και της παραγωγής, ότι θυσίες και ξεβολέματα κι αν σημαίνει αυτό και αν μπορέσει να προκύψει μία ανεκτή συμφωνία, έχει καλώς. Αν όχι, προχωράμε μόνοι μας, φτωχοί και αξιοπρεπείς με όραμα για το μέλλον.

Η συμβουλή μου στην κυβερνητική παράταξη, είναι να μην πάρουν τα μυαλά τους (περισσότερο) αέρα, γιατί ο λαός ανέβασε τον πήχη και δεν θα ανεχτεί ούτε το μνημόνιο Τσίπρα. Δεν πήραν λευκή επιταγή· πήραν εντολή για λύση. Λύση για την δική μας αξιοπρεπή επιβίωση· όχι για την αποπληρωμή ενός χρέους επαχθούς στο σύνολο του. Ηδη έχουν πουλήσει το θέμα των Γερμανικών επανορθώσεων και έχουν προτείνει οι ίδιοι ένα νέο επαχθές μνημόνιο.

Μια και με διέψευσε ο λαός, ελπίζω, να με διαψεύσει και η κυβέρνηση και να μην επαληθευτούν όσα έγραψα στο «Σατανικό σχέδιο».


Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολύ ευχάριστη έκπληξη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator