ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ για Σαμαρά – Βενιζέλο: Φυγάδευσαν νύχτα με νόμο τα λαμόγια της Ελβετίας !!!

0


ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ! Να σημειωθεί ότι ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά διατηρούσε λογαριασμό στην Ελβετία πριν το 2008!Μιχ.Καρχιμάκης: Μην απαλλάσσεται πιθανούς μεγαλοφοροφυγάδες, εμβασμάτων εξωτερικού .

Επιμένουμε για πολλοστή φορά .
Η κυβέρνηση σύμφωνα με ανακοινώσεις της αποφάσισε να ελέγξει τα εμβάσματα του εξωτερικού από 100.000 ευρώ και άνω,ΑΝΤΙΓΡΆΦΟΝΤΑΣ και ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΣ (και σωστά) την πρόταση νόμου ,27 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που συνέταξαν το 2011 και κατέθεσαν αρχές του 2012 με συντονιστή τον τότε Α αντιπρόεδρο της βουλής Γρηγόρη Νιωτη.
Η πρόταση αυτή έρχεται σύμφωνα με τις ανακοινώσεις να εφαρμοστεί για όλους όσους πιθανά μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό από το 2009 και μετά.και όχι από το 2001 που τηρούνται τα ηλεκτρονικά αρχεία στην τράπεζα Ελλάδος.
Η απόφαση ελέγχων μόνο από το 2009 και μετά και η ΑΣΥΛΙΑ όλων όσων διοχέτευσαν χρήμα στο εξωτερικό από το 2001 μέχρι το 2008 εστιάζεται σε νόμο του Ιουλίου 2013 που πάρε γράψε ,τους ελέγχους για 9 ολόκληρα χρόνια όλων όσων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό και πιθανά να είναι αφορολόγητα.
Η παραγραφή λοιπόν των ελέγχων με νόμο το καλοκαίρι του 2013,για εννέα ολόκληρα χρόνια όλων όσων έβγαλαν στο εξωτερικό με εμβάσματα πιθανά αφορολόγητα ποσά ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ μες στην κρίση την ώρα που ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας βιώνει αξεπέραστα προβλήματα .
Η σημερινή κυβέρνηση έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να επαναφέρει με νόμο
(Υλοποιώντας την πρότασης Νιώτη και 27 βουλευτών που απέρριψε ο Β.Βενιζέλος το 2012)
τον ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ από το έτος 2001 και μετά για όλους όσους έβγαλαν με εμβάσματα τα χρήματα τους στο εξωτερικό ,εάν έχουν φορολογηθεί .
Το ύψος του ποσού που διοχετεύθηκε στο εξωτερικό σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές και του εξωτερικού υπολογίζεται για την τελευταία 12 εστία πάνω από 300 δις ευρώ.
Το μέγεθος του ποσού που πιθανολογείται να εισπραχθεί σύμφωνα με υπολογισμούς μπορεί να περνάει και τα 40 δις ευρώ,.
Ο συμβολισμός και η ουσία της ΕΠΑΝΑΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗΣ των ελέγχων αυτών από το 2001 και μετά και όχι μόνο από το 2009 και μετά,βάση του νόμου του 2013 ,
θα αποτελέσει μήνυμα πραγματικής ελπίδας και δικαιοσύνης για όσους δοκιμάστηκαν από την κρίση ,βάζοντας ανάχωμα στην παραπέρα επιβάρυνση των θυμάτων της κρίσης και ενεργοποιώντας την πολυπόθητη ανάπτυξη,στο βαθμό συμβολής της αποτελεσματικότητας της πρωτοβουλίας.
Η διεκδίκηση αυτή ήταν μια συνεχής προσπάθεια από την κίνηση των 75 και δημόσια και σε όλα τα πολιτικά όργανα του ΠΑΣΟΚ που αγνόησε η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε βάρος και της οικονομίας και των ανθρώπων .
Η άμεση αντιμετώπιση της κατάργησης αυτης της άδικης και χαριστικης ρύθμισης αποτελεί πρώτιστο καθήκον της νέας κυβερνηςης που θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων από την φορολόγηση που απέφυγαν πιθανοί φοροφυγάδες,άλλα και στην μελλοντική δίκαιη κατανομή των βαρών.
Ταυτόχρονα θα αποκαλυφθεί ποιοι και πόσοι και γιατί καλύφθηκαν με φοροασυλία από την σκανδαλώδη νομοθετική κάλυψη από την συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου μέσα στο καλοκαίρι του 2013.
Η κυβέρνηση λοιπόν έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση,αφού εφαρμόζει,αντιγράφοντας την πρότασης νόμου Νιώτη,να την εφαρμόσει σωστά ακυρώνοντας ταυτόχρονα την διάταξη στον νόμο 4174/26-7-2013 που έβαλε πλάτη στην φοροδιαφυγή εν μέσω κρίσης για 9 ολόκληρα χρόνια από το 2001 μέχρι το 2008.
Επιμένουμε για πολλοστή φορά ,μην απαλλάσσεται πιθανούς μεγαλοφοροπαραβάτες που διοχέτευσαν αφορολόγητα τα χρήματα τους με εμβάσματα στο εξωτερικό .

Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ για Σαμαρά – Βενιζέλο: Φυγάδευσαν νύχτα με νόμο τα λαμόγια της Ελβετίας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator