Αλαβάνος σε Τσίπρα: Πρόδωσες την πατρίδα και την Αριστερά

0


Για «ασυγχώρητες» ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο το «Σχέδιο Β» του Αλέκου Αλαβάνου, που με ανακοίνωσή του «εύχεται να είναι ελάχιστοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα συμπεριληφθούν σε μια ανεξίτηλη λίστα προδοσίας της πατρίδας και της Αριστεράς».

«Η Ελλάδα παραδίδεται άοπλη στους ευρωπαίους καπιταλιστές», σημειώνεται ακόμα, ενώ τονίζεται πως «ο κάθε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιστορική ατομική ευθύνη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του «Σχεδίου Β»:

«Μέσα σε λίγες μόνο μέρες ετοιμάζεται μια δεύτερη νύχτα ντροπής στον τόπο μας.
Η Ελλάδα παραδίδεται άοπλη στους ευρωπαίους καπιταλιστές. Το κοινοβούλιο εξευτελίζεται με διαδικασίες πιο εξωφρενικές από αυτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Οι ιδέες και το ήθος αντίστασης της αριστεράς βεβηλώνονται.

Δεν είναι μόνο οι ιστορικές και ασυγχώρητες πια ευθύνες του A. Τσίπρα και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κάθε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιστορική ατομική ευθύνη.

Ευχόμαστε ειλικρινά να είναι ελάχιστες και ελάχιστοι που θα πουν «ναι» και θα συμπεριληφθούν σε μια ανεξίτηλη λίστα προδοσίας της πατρίδας και της Αριστεράς και συνεργασίας με τους ξένους κυρίαρχους του τόπου».

ingossip.gr/
Δημοσίευση: Ιουλίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλαβάνος σε Τσίπρα: Πρόδωσες την πατρίδα και την Αριστερά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator