Μήνυση κατά του Βαρουφάκη ετοιμάζουν "γαλάζια" στελέχη – ΒΙΝΤΕΟ

0Μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ετοιμάζουν «γαλάζια» στελέχη μόλις επιτευχθεί συμφωνία με τους εταίρους. Οι ίδιοι όπως λένε στηρίζουν τον Πρωθυπουργό και την προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα και προετοιμάζουν το νομικό «οπλοστάσιο» προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε η χώρα το τελευταίο πεντάμηνο και να τον φέρουν αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη.

Δείτε το βίντεο από το Star

Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μήνυση κατά του Βαρουφάκη ετοιμάζουν "γαλάζια" στελέχη – ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator