Ανθρωπιστική βοήθεια με 20 τόνους σκυλοτροφή έστειλε η Βενεζουέλα στην Ελλάδα

0


Ένα container γεμάτο κροκέτες για σκύλους, διαφόρων γεύσεων, έφθασε χθες στο λιμάνι του Πειραιά με ένα σημείωμα που έγραφε «Από τον Νικόλας Μαδούρο με αγάπη στον ελληνικό λαό»

Αυτή την εικόνα αντίκρυσαν οι τελωνειακοί στο λιμάνι του Πειραιά, ανοίγοντας το container από τη Βενεζουέλα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι στο τελωνείο Πειραιά, όταν χθες, μόλις άνοιξαν το container που είχε ξεφορτώσει το φορτηγό πλοίο «Hugo Ch.», βρέθηκαν κυριολεκτικά θαμμένοι κάτω από σκυλοτροφή.

Αποστολέας, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο ίδιος ο Πρόεδρος Νικόλας Μαδούρο, που θέλησε με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την αλληλεγγύη του «Μπολιβαριανού και Τσαβικού λαού» προς τον αδελφό Ελληνικό και να του θυμίσει ότι δεν είναι μόνος αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το «δώρο» του Προέδρου Μαδούρο, είναι η επισφράγιση μιας καλής σχέσης που καλλιεργείται εδώ και πολύ καιρό, τόσο από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη (που είχε συζητήσει για προμήθεια πετρελαίου), όσο και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη Βενεζουέλα, όσο ήταν ακόμα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι κροκέτες της ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Βενεζουέλα, έχουν γεύση κοτόπουλου, βοδινού και λαχανικών. Μαζί, ο πρόεδρος Μαδούρο συμπεριέλαβε και ένα βιβλίο με τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές για το μαγείρεμά τους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανθρωπιστική βοήθεια με 20 τόνους σκυλοτροφή έστειλε η Βενεζουέλα στην Ελλάδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator