ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΑΤΜ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ! (video)

0


«ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ..»ΣΟΚ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ! ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΑΤΜ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ! 
«ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ… ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…» 
ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Της κακομοίρας πριν από λίγο στο πολιτικό γραφείο του Λεωνίδα Γρηγοράκου στη Σπάρτη.

Ο Παναγιώτης Λακιώτης από το χωριό Γεράκι, εργάτης , ήρθε στη Σπάρτη για να βγάλει λεφτά από το ATM το οποίο βρισκόταν κάτω από το γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Όπως λέει ο ίδιος, εκείνη την ώρα βγήκαν κάποιοι από το γραφείο του Λεωνίδα Γρηγοράκου στο μπαλκόνι και ένας άνδρας ειρωνεύτηκε τον κόσμο την ώρα που έβγαζε χρήματα λέγοντας χαρακτηριστικά, «καθίστε εκεί και περιμένετε στον ήλιο για 60 ευρώ»!
Ο κ Παναγιώτης τα πήρε στο κρανίο , ανέβηκε στον Α’ όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Ο εργάτης ως μαινόμενος τάυρος μπήκε στο πολιτικό γραφείο και με γροθιές έσπασε την πόρτα…



Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΑΤΜ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator