Έκλαψε ο Καμμένος Στη Βουλή: «Είναι οι τελευταίες... (video)

0


Με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μίλησε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή στη συζήτηση για το δημοψήφισμα.

Ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη 16σέλιδη πρόταση των δανειστών έκανε λόγο για διάθεση ταπείνωσης τόσο της κυβέρνησης όσο και του ελληνικού λαού.

«Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται να του κουνούν το δάχτυλο, δεν δέχεται να τον απειλούν ότι θα του κλείσουν τις τράπεζες», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι «αν ήθελε η κυβέρνηση μπορούσε να είχε μπλοκάρει με βέτο κάθε ευρωπαική απόφαση αλλά επιθυμούσε μια συμβιβαστική λύση».

«Προσπαθήσαμε, με πρώτο τον πρωθυπουργό, να βρούμε συμβιβαστική λύση. Να ξέρουν όμως, ότι αν το πάνε στο άγριο, και αν πάνε να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό, θα μας βρουν ενωμένους, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, απέναντι στην προσπάθεια να καθοδηγήσουν σε ένα δημοψήφισμα στο οποίο θα παραδοθεί η χώρα. Είναι οι τελευταίες ώρες της πατρίδας μας. Οι τελευταίες ώρες που θα πρέπει όλοι να ενωθούμε…», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, φανερά συγκινημένος.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Πάνου Καμμένου:

Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκλαψε ο Καμμένος Στη Βουλή: «Είναι οι τελευταίες... (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator