ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΟ

0


Ένας υπάνθρωπος κάτοικος Βέλου στις 14 του μήνα πυροβόλησε μια σκυλίτσα που μεγάλωνε εννέα κουτάβια.

Επί τόπου πήγε μόλις ειδοποιήθηκε ο κύριος Νίκος Χάλαρης πρόεδρος του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Σικυώνος ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ.

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο και εκεί διαπιστώθηκε πως έχασε ήδη το ένα μάτι της ενώ στην ακτινογραφία φάνηκαν δεκάδες σκάγια σφηνωμένα στο κορμί του ζώου.

Τον υπάνθρωπο που πυροβόλησε το σκυλί τον είδαν αρκετοί αλλά κανένας δεν δίνει επωνύμως την μαρτυρία του , επειδή όλοι φοβούνται τον οπλοφόρο δράστη, στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου που ανέλαβε την υπόθεση.

Παρά την έλλειψη επώνυμης μαρτυρίας, όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση διερευνάται όπως προβλέπει ο Νόμος, και εναντίον του δράστη θα κινηθούν όλες οι διαδικασίες.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας αναζητήθηκε από τον Σύλλογο, και επί μέρες δεν ανταποκρινόταν μέχρι σήμερα όπου επικοινώνησε με τον κύριο Γιάννη Τσελώνη, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ και....ανέφερε ότι θα φτιάξει υποδομές θα, θα, θα ....και πέραν αυτού ουδέν.

Τα έξοδα ανέλαβε ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΟΣ με άμεση απόφαση του Προέδρου της Επιτροπής για τα αδέσποτα κυρίου Τάσου Λεονάρδου.

Το σκυλί τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι αμφίβολο αν θα ζήσει. Το μεσημέρι θα μεταφερθεί σε χώρο που ετοίμασε ο Σύλλογος ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ με την ελπίδα πως θα καταφέρει να επιβιώσει.

Οι κάτοικοι του Βέλου με αυτοσχέδιες αφίσσες ζητούν να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να προστατευτούν από τον τραμπούκο που θέτει σε κίνδυνο και τις ζωές άλλων ζώων αλλά πολύ πιθανόν και ανθρώπων.

Όλοι ζητούν την σύλληψη του και την παραδειγματική τιμωρία του.

Η sikiona.gr καταδικάζει την πράξη του υπανθρώπου και ενώνει την φωνή της με όλους τους διαμαρτυρόμενους.

Σας προτρέπουμε να καταγγέλετε αμέσως στην Αστυνομία κάθε περιστατικό κακοποίησης ζώου που αντιλαμβάνεστε.

Είναι έγκλημα όταν συμβαίνει και η ζωή έχει την ίδια αξία είτε είναι ζώου είτε ανθρώπου.


Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator