Βενιζέλος τέλος – Τρία βίντεο που δεν θα ξεχάσουμε

0



Αποχωρεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος που έφτασε το ιστορικό κόμμα στο 4,7%.

Ο άνθρωπος που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την ηθική τάξη της σύγχρονης ελληνικής δημοκρατίας με δύο καθοριστικούς νόμους: το νόμο για τα ΜΜΕ και το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Ο άνθρωπος που θεσμοθέτησε τη διαφθορά και την ατιμωρησία.

Ο άνθρωπος που έκανε το μέσο πολίτη ενοικιαστή στο σπίτι του.

Επειδή τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια έχουν ήδη αρχίσει, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή, να εξυμνούν τον πολιτικό άνδρα, να ξεπλένουν τη μνήμη, οφείλουμε να θυμίσουμε τρεις στιγμές του μέσα από τρία βίντεο. Στιγμές ενδεικτικές ήθους και χαρακτήρα.

Το βλέμμα, το ψέμα και το μέτρο, θα μπορούσε να είναι, αντίστοιχα, ο τίτλος για καθένα από τα βίντεο που ακολουθούν.





Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βενιζέλος τέλος – Τρία βίντεο που δεν θα ξεχάσουμε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator