«Στάσου πλάι μου!» της Σοφίας Φράγκου-Πλατή στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου

0Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου για το σχολικό εκφοβισμό «Στάσου πλάι μου!» της Σοφίας Φράγκου-Πλατή στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου και οι εκδ.ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΕΧΝΩΝ διοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου «Στάσου πλάι μου!» της Σοφίας Φράγκου-Πλατή στις 17 Μαϊου στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου.
Στην έναρξη της εκδήλωσης μίλησε ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου κ.Αλέξανδρος Αντωνίου για το σχολικό εκφοβισμό. Ακολούθησε η δραματοποίηση του βιβλίου με υπεύθυνη την ηθοποιό κι εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Γωγώ Ξανθάκη. Συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου που παίρνουν μέρος στις δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το πρώτο τμήμα θεατρικού παιχνιδιού του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιαλίου Κορινθίας "ΑΠΟΛΛΩΝ" και η νηπιαγωγός Ελισάβετ Πανταζόγλου. Στο αρμόνιο ήταν ο μουσικός Παναγιώτης Τζεβελέκος. Η μουσική της δραματοποίησης και η μελοποίηση των στίχων του βιβλίου ήταν του καθηγητή βυζαντινής μουσικής και υπεύθυνο του τμήματος βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιαλίου Κορινθίας «ΑΠΟΛΛΩΝ» Παναγιώτη Σταθακόπουλο.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου με υπεύθυνη την εικονογράφο του βιβλίου κι εκδότρια Όλγα Μπαρμάζη. Παρούσα ήταν και η επιμελήτρια της έκδοσης Ανθή Ροδοπούλου.
Το κοινό καταχειροκρότησε τους συντελεστές της εκδήλωσης και κυρίως τα παιδιά, που έκλεψαν την παράσταση.  

Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Στάσου πλάι μου!» της Σοφίας Φράγκου-Πλατή στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator