Πάγκαλος εναντίον όλων: Ο ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος - Ο Τσίπρας είναι ημιμαθής, λέει μπούρδες...

0


"Οι δημόσιοι υπάλληλοι κατέλαβαν το κράτος και ασκούν μια δικτατορία πάνω στους Έλληνες που εργάζονται"

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ελληνικό λαό, εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, «ο Τσίπρας είναι οπαδός του κομμουνισμού και της δικτατορίας ορισμένων ‘φωτισμένων’, πάνω στη πλειοψηφία. Δεν πιστεύουν στη δημοκρατία οι άνθρωποι αυτοί. Δημοκρατία είναι μία και είναι η αστική δημοκρατία, με αντιπροσωπευτικότητα στο κοινοβούλιο. Τα άλλα όλα, όπως η γνήσια, η αυθεντική, η προλεταριακή, η εργατική, η κινέζικη, η γιαπωνέζικη ή η κογκολέζικη δημοκρατία, είναι κατασκευάσματα για να επιβληθεί δικτατορία από ορισμένους ελάχιστους ανθρώπους πάνω στη πλειοψηφία. Αυτό γίνεται και ετοιμάζεται στη χώρα μας…»

Ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι κάποια στιγμή θα επέλθει ρήξη, αλλά «όχι ως τσαχπίνικο επίτευγμα των οπαδών του κ. Τσίπρα, που θα αποφασίσουν αν θα κάνουν ρήξη με κάποιους ή όχι, αλλά θα έρθει η ρήξη μεταξύ του ελληνικού λαού και του καθεστώτος που γίνεται προσπάθεια να τους επιβληθεί. Τότε αυτοί θα φύγουν κλοτσηδόν από τη κυβέρνηση». Είπε ακόμα πως «ο ελληνικός λαός πρέπει να ανατρέψει αυτή τη κυβέρνηση η οποία ολισθαίνει προς τη δικτατορία μιας μικρής ομάδας διανοουμένων πάνω στο σύνολο του λαού, με τη βοήθεια δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν χάσει τα προνόμια τους και δεν θέλουν να χάσουν άλλα».

Οι δημόσιοι υπάλληλοι κατέλαβαν το κράτος

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ακόμα πως «οι πιο διεφθαρμένοι, οι πιο κολλημένοι στο κράτος, το κόμμα των δημοσίων υπαλλήλων είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά» υποστήριξε «οι δημόσιοι υπάλληλοι κατέλαβαν το κράτος και ασκούν μια δικτατορία πάνω στους Έλληνες που εργάζονται».

Ο ελληνικός λαός θέλει ρουσφέτια

Για τον ελληνικό λαό, δικαιολογώντας το ότι επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ δεν εφαρμόστηκαν οι αρχές που είχε διακηρύξει ο Ανδρέας Παπανδρέου, ανέφερε πως αυτό συνέβη γιατί «ο ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος. Ο ελληνικός λαός θέλει ρουσφέτια, θέλει διορισμούς, θέλει να μην εργάζεται. Θέλει να κλέβει τους φόρους και να μην αποδίδει τον ΦΠΑ».

Θυμηθήκαμε ξαφνικά το Δίστομο επειδή τους χρωστάμε λεφτά

Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη διαφωνία του για την στοχοποίηση των ξένων, όπως ο Γιούνκερ, η Λαγκάρντ και η Μέρκελ και συμπλήρωσε: «Βάλαμε κάτω τους Γερμανούς και 70 χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, θυμηθήκαμε το ναζιστικό παρελθόν τους, ξεχνώντας πως ο γερμανικός λαός τυραννήθηκε και εξοντώθηκε από τον Χίτλερ. (…) Εγώ δεν λέω να μη κάνουμε κριτική στους Γερμανούς, αλλά τι είναι αυτό που τώρα θυμηθήκαμε ξαφνικά, το Δίστομο και όλα τα’ άλλα, επειδή τους χρωστάμε λεφτά. Δηλαδή τώρα ο εγγονός ενός Γερμανού οφείλει κάποια λεφτά στο γιο μου…».

Ο Τσίπρας είναι ημιμαθής

Ο Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ημιμαθή που «λέει όλο μπούρδες». Όπως ανέφερε «το πιο φοβερό είδος ανθρώπου είναι ο ημιμαθής, ο οποίος νομίζει ότι ξέρει και επαναλαμβάνει διάφορες κουταμάρες, τις οποίες άρπαξε κάπου το αυτί του. Η ημιμάθεια του Τσίπρα βγαίνει μέσα από μια σειρά από πράγματα. Λέει για παράδειγμα ότι, είναι η πρώτη κυβέρνηση που διαπραγματεύεται στην Ευρώπη, γιατί οι άλλοι πήγαιναν με τα τέσσερα κλπ».Διερωτήθηκε πως εξασφαλίστηκαν τα Μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα και η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ; Ανέφερε ακόμα και ως μεγάλη επιτυχία του Κ. Μητσοτάκη ότι επέβαλε στους πάντες να ονομάζεται μια ανεξάρτητη χώρα ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Με κακοποιεί η «Αυγή»

Αυτή τη φορά τα πυρά του κ. Πάγκαλου δέχθηκε και η εφημερίδα «Αυγή» για την οποία είπε ότι κατά καιρούς τον κακοποιεί.

«Όλο τους το περίβλημα της διανόησης, της ευαισθησίας κλπ» ανέφερε «χάνεται όταν τους καταλαμβάνει το μίσος της μικροομάδας. Κατά καιρούς μου απευθύνουν δύο κατηγορίες. Η μια είναι για τον σωματότυπο μου, ότι είμαι υπέρογκος, χοντρός και συνεπώς, παχύδερμο, ελέφαντας, ιπποπόταμος και διάφορα άλλα και η δεύτερη ότι ο παππούς μου έκανε δικτατορία το 1925, δηλαδή 13 χρόνια πριν γεννηθώ και συνεπώς είμαι υπεύθυνος, σύμφωνα με το μαρξιστο-φύλλο τους. Είμαι βέβαιος ότι θα χρησιμοποιήσουν όλες τις κακίες και τα κόμπλεξ που διαθέτουν. Έχουμε δείγματα ήδη στη Βουλή κομπλεξικών και ψυχοπαθών που τυραννάνε τους γύρω τους».

«Ανωμαλία» η κυβέρνηση

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχολιάζοντας την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ είπε πως «δεν είναι φυσιολογικό μια κυβέρνηση να αποτελείται από μαρξιστές- λενινιστές και «Καμμένους ψεκασμένους». Αυτό είναι ανώμαλο. Οι συμμαχίες χρειάζονται πολιτική σύγκλιση. Όταν έχεις κυβέρνηση φασιστοκομμουνιστική δεν είναι λογικό και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ούτε τι έχει ψηφίσει ούτε που βρίσκεται».

Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάγκαλος εναντίον όλων: Ο ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος - Ο Τσίπρας είναι ημιμαθής, λέει μπούρδες..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator