Ο Δήμος Σικυωνίων για όσους παραγωγούς επλήγησαν από το χαλάζι

0Σας ενημερώνουμε, ότι 19/6/ 2015  έγινε προς τον ΕΛΓΑ αναγγελία για τη χαλαζόπτωση της 18-06-2015.
Οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές στις καλλιέργειές τους μπορούν να καταθέτουν δήλωση ζημιάς στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ  στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Σικυωνίων από 22-06-2015 έως και 03-07-2015 και από ώρα 12:00μ.μ.
Ο Δήμος προέβη άμεσα σε αίτημα προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ,προκειμένου να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης  οι Τοπικές Κοινότητες που επλήγησαν από τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα της 18-06-2015. 

Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Σικυωνίων για όσους παραγωγούς επλήγησαν από το χαλάζι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator