Ο Γιούνκερ δημοσιεύει έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Τσίπρας λέει ψέματα για την πρόταση των δανειστών

0


Σημαντική εξέλιξη εκ μέρους της ευρωπαϊκής επιτροπής, η οποία ξεγυμνώνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις διαπραγματεύσεις, δίνοντας στη δημοσιότητα τα όσα συζητήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, ενώ αποδεικνύεται ότι ο Τσίπρας επέλεξε μονομερώς να τερματίσει τις διαπραγματεύσεις παρά την πιθανή ολοκλήρωση της συμφωνίας...

Όπως φαίνεται από το κείμενο (ημερομηνία 26/06/2015 και ώρα 20:00), τα ξενοδοχεία και ενέργεια ήταν στο 13% (και όχι στο 23%), ενώ για τα εστιατόρια υπήρχε το 23% με επανεξέταση σε 1,5 χρόνο. 


Οι αντίστοιχες περικοπές στο ασφαλιστικό ήταν 450-900 εκατομμύρια το 2015 και 1,8 δις το 2016 ενώ ο φόρος επιχειρηματικών κερδών ήταν στο 28% αντί του 29% που πρότεινε η ίδια η κυβέρνηση [via]. 

Αν μάλιστα δείτε έναν συγκριτικό πίνακα [χθεσινό δημοσίευμα via newsmoney], οι διαφορές της ελληνικής πρότασης με αυτές των δανειστών είναι ελάχιστες:


Ο Γιούνκερ προβαίνει σε αυτή την ενέργεια, πιθανώς έξαλλος από την παραπληροφόρηση της κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό:


Το έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα αποδεικνύει ότι ο Τσίπρας έχει πει ψέματα, πέρα από τους εταίρους και στον ελληνικό λαό :


Ούτε 23% στον τουρισμό, ούτε περικοπές συντάξεων όπως αναφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός, και φυσικά αυτό που ενδιέφερε τους δανειστές ήταν η πάταξη της φοροδιαφυγής και έχουν δώσει έμφαση από το 2010 ακόμη. Επιπρόσθετα, η ελληνική κυβέρνηση δεν μείωνε εξοπλιστικές δαπάνες, όπως της είχε προταθεί αλλά ούτε ήθελε να καταργήσει τις φοροελαφρύνσεις των εφοπλιστών.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις για την πλάνη, διότι, αν πράγματι έχει εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, με σκοπό να τον οδηγήσει εκτός ευρωζώνης και ευρώ, τότε η κατάσταση είναι εξέχουσα σοβαρή.

Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιούνκερ δημοσιεύει έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Τσίπρας λέει ψέματα για την πρόταση των δανειστών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator